• ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗ

    ΠΕΖΟΥΛΕΣ ΟΙΑ

Καλώς ήλθατε

Στην μοναδική Οία της Σαντορίνης, στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού, τα ολοκαίνουργια και φιλόξενα υπόσκαφα και σπίτια περιμένουν να σας υποδεχθούν.

Λιτά και απέριττα, με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις προσφέρουν πολυτελη διαμονή.

Οι μεγάλες αυλές με πανοραμική θέα στην Καλντέρα υπόσχονται ηρεμία και χαλάρωση.

Η πισίνα στην άκρη του γκρεμού ενώνει τα γαλάζια της νερά με το βαθύ μπλε του Αιγαίου συνθέτοντας εικόνες μαγικές.

Το πλούσιο ελληνικό πρωινό και οι σπιτικές γεύσεις βασισμένες σε τοπικά προϊόντα, ολοκληρώνουν μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών.


Tripadvisor
TripAdvisor
TripAdvisor
TripAdvisor

ΔΙΑΜΟΝΗ

Τα ονόματα των σπιτιών είναι εμπνευσμένα από τα βότανα της ελληνικής γής που βρίσκονται σε αφθονία στις Κυκλάδες και σε όλη την Ελλάδα. Βότανα που ανακουφίζουν, ξεκουράζουν και τονώνουν σώμα και ψυχή…

Περισσότερα

INFINITY POOL

Κολυμπείστε στα δροσερά νερά της πισίνας "infinity" απολαμβάνοντας την μαγευτική θέα στα νερά του Αιγαίου και στην Καλντέρα.

Περισσότερα


Ελάβαμε τις εξής ενισχύσεις για την αντιμετώπιση συνεπειών του covid-19, με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης:
Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού 1+2
Επιστρεπτέα Προκαταβολή 1+2

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΟΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
TK 84702
email: mail@pezoules.gr
Tel: +30 22860 71639
Fax: +30 22860 72243

Pezoules on Facebook Pezoules on Instagram
Πεζούλες Πεζούλες, ολοκαίνουργια και φιλόξενα υπόσκαφα στην Σαντορίνη, στο κέντρο της πανέμορφης Οίας και λίγα σκαλιά από τον πεζόδρομο, με ιδιωτική πισίνα και θέα την καλντέρα http://www.pezoules.gr/img/logoPezoules.png